Kandidatenlijst 2017- deel 4

Ben ik nu een beetje gek of komt het omdat ik in Groningen woon? Ik discrimineer namelijk niet, dus ik wil me vanavond eens verdiepen in “Artikel 1”. Heb niet echt de intentie om op mevrouw Simons te gaan stemmen, heb haar de laatste jaren te veel dingen horen roepen waar ik het totaal niet mee eens ben. En dan wil ik het niet hebben over zwarte pieten en andere vormen van discriminatie. Nee maar haar vreselijke arrogantie ergert me vele malen meer, jammer dat men haar zoveel zendtijd geeft in De Wereld Draait Door. Maar standpunten lezen kan geen kwaad toch?

Vandaar mijn zoektocht op internet naar Artikel1.nl. Het gaat namelijk over verkiezingen in Nederland, dus dit zal het www adres wel zijn. Ja en dan kom ik wel op een heel armzalig website-tje. Wat ik daar lees, dat wist ik al, nieuwsgierig? Neem een kijkje. Nou wat zal het dan zijn. Beetje googelen en ja hoor, het is Artikel1.org.

O wat jammer nu, deze site werkt niet. Nou dan maar weer verder zoeken, want mijn nieuwsgierigheid naar deze partij wordt steeds groter. Ik wil toch weten wat zij in petto heeft voor ons Groningers met een verzakte bodem?

Hoelang moet ik nog zoeken of heb ik het gevonden met art1.nl? Helaas ook dit gaat hem niet worden, hier kom ik niet verder dan het melden van allerlei vormen van discriminatie. Er rest mij niets anders dan te wachten op de al oude flyer die lijst 21 bij mij in de brievenbus zal gooien. Of wordt ik gediscrimineerd omdat ik in Groningen woon en ze geen idee hebben waar dit licht en of we uberhaupt niet zijn weggezakt in de vette klei grond?

Waarom 39? Omdat ik sta voor 39 en geen foto’s plaats van iets of iemand die niet te vinden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − negen =