Kandidatenlijst 2017- deel 3

Laten we het eens over Rutte hebben, de man die eigenlijk een linkse VVD’er wil zijn en die zijn  vrije tijd graag doorbrengt met de Toppers en afvallige Topper Gordon. Nou heb ik een vreselijke hekel aan schijnheiligheid en kan dus totaal niets met deze man.
Maandagavond om 11 uur in de avond zit ik dus klaar voor Jinek en Pauw. Rutte schuift aan maar er schuiven ook een groot aantal Groningers aan. Nu zit ik midden in het gebied van gaswinningen en aan de rand van het gebied waar de aardbevingen plaats vinden. Dus ik was gisteren wel benieuwd of Rutte zich staande kon houden tegen een groep woeste Groningers. Want het is natuurlijk wel de partijgenoot van hem die de Groningers een oor probeert aan te naaien. Kamp is hier dus alles behalve geliefd en dat zal hier de VVD de nodige stemmen kosten.

De verwijten vlogen hem om de oren en ik kan de mensen die daar zaten alleen maar gelijk geleven, miljarden en miljarden zijn hier uit de Groningse bodem gehaald en nu er problemen zijn, nu laat Den Haag met Kamp voorop onze provincie vallen.

Ook Groningen snapt dat we niet zomaar de kraan kunnen dicht draaien maar dan moet er geld vrij komen voor het verstevigen van huizen, kerken, scholen en dijken.

En wat doen Jinek en Pauw, ze geven de Groningers de ruimte om hun ongenoegen te tonen en wat doet Rutte?
Zoals al die jaren wat schaapachtig lachen en proberen zijn stoepje schoon te vegen. Nee lijst 1 gaat het ook niet worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + vier =