Kandidatenlijst 2017- deel 1

De strijd is begonnen. Afgelopen week kreeg ik de kandidatenlijst voor de verkiezingen in de brievenbus. Mijn eerste reactie was, hoef ik niet te bekijken, ik weet het zo ook wel. Daarvoor heb ik geen lijst of stemwijzer nodig.

Aangezien de lijst mega groot was en voor en achterkant volledig bedrukt, wilde ik hem toch wel eens doorspitten en zien welke partijen er allemaal op staan en eventueel eens op internet kijken waarvoor een Piratenpartij eventueel staat. Kan me toch niet voorstellen dat ze van Nederland een Pirates of the Carribbean willen maken.

Moet ik dan beginnen bij nummer 1? Ach kom nou zeg, deze partij en hun leider komen in mijn woordenboek niet voor. Nee ik kijk verder en ga eens duiken in lijst en kom uit op partij 22, Niet Stemmers. De naam beloofd al niet veel goeds, dus maar eens internet op en hun site bezoeken en zien waar ze voor staan.

Ja en waar staan ze voor, eerlijk gezegd voor niets. Geen standpunten. Omdat we het niet eens zijn mt het huidige politiek klimaat in Nederland, kunnen we op Niet Stemmers, stemmen maar wanneer men 1 of meerdere zetels haalt zal men niet in de kamer gaan zitten. Maar dat snap ik dan weer niet, want ze zijn het toch niet eens met het politieke klimaat, dus dan wil je toch wat veranderen? Door niets te doen, gaan we in mijn ogen ook niets veranderen.

Al met al snap ik dus helemaal niets van deze partij. Nee dit gaat hem zeer zeker niet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =