I want a know what love is

Wat is het beste begin van een lekker lang weekend vrij? Dat is met 7 dames uit je de dak gaan met Waylon.

Dit keer lekker dichtbij, avondje Oosterpoort in Groningen en nog leuker, de kleine zaal. Waar je ook staat of zit, ten alle tijd ben je dichtbij en kun je optimaal genieten van een fantastisch akoestiek. Maar dat laatste moet natuurlijk wel optimaal gebruikt worden want ik kan met niet voorstellen dat ik bij een Franske Bauer of nog erger Gerard Joling daar ook zo’n fantastisch geluid zal krijgen. Nee dan moet je toch echt wel van goede huize komen om dit optimaal tot zijn recht te laten komen. Nu zijn er voor mij in Nederland wel meer goede zangers want in de grote zaal stond deze zelfde avond Marcel Veenendaal en die had ik ook best live willen zien. Al vind ik hem beter tot zijn recht komen in het Nederlands dan in het Engels met Di-rect.  

Terug dus naar Waylon, de man met de gouden strot en die eigenlijk alles kan zingen. Van het kleine en intieme I want a know what love is tot aan keiharde rock.  Alles wordt met een geweldige passie gezongen en het is dan ook onmogelijk om stil te blijven zitten. 

Maar wat was het een geweldige avond en wat hebben we genoten. Het was helemaal mijn avond, misschien met 1 klein minpuntje , hij deed namelijk 1 disco nummer, deed ie voortreffelijk maar daar moet hij het bij laten. America, country, hard rock, zelfs reggae kwam voorbij. Toppie! Mijn weekend kan dus niet meer stuk. Pia, Linda, Weia, Chris, Leonie en Andrea het was geweldig met jullie. Dit doen we zeker nog een keer. 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 11 =