Valentijn

Afgelopen dinsdag heb ik toch iets heel leuks meegemaakt. Ik kom tegen 5 uur thuis van mijn werk en heb post. Een vreemde envelop voorzien van hartjes, leuke plakbandjes, een kikker en zoenende lippen gemaakt met lipstick. Hahaha, nu was ik natuurlijk super nieuwsgierig wie mij dit zou sturen.

Dus snel Rambo uitlaten, jas uit en op de bank met deze gevulde envelop. Want ik kreeg toch het ide dat hier theezakjes in zouden zitten. O wat spannend!

Bij het openen komen er inderdaad theezakjes te voorschijn en een ontzettend leuke brief voorzien van allerlei tekeningen. Maar wat een lieve brief, een brief aan de meest relaxte vrouw, van een stress kipje. Hahaha, nou ik kan ook best wel eens gestresst zijn hoor, verkijk je er niet op. Maar kan ook heel relaxt door het leven gaan, met leuke muziek, een goed boek en stapels theezakjes die op me liggen te wachten om verwerkt te worden. Nou die zakjes liggen droog en liggen niemand in de weg, niemand die zegt dat ik verplicht alles moet opruimen. Nee voor mij zijn theezakjes als een jointje, pure ontspanning.

Lieve M, bedankt voor dit pakketje waarvan ik dus later je mail eens beter las en ik dus zag dat je het met een zoen op Valentijn gratis mocht verzenden. Had ik dit nu maar weer beter gelezen dan had ik vele mensen kunnen verblijden met een ‘zoen’.

Valentijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 17 =