Vliegtuig is weer eens geland

Na jaren van afwezigheid is het vliegtuig weer eens geland in Veendam. Soms verwateren netwerkrelaties en in dit geval is een relatie nieuw leven in geblazen. Via een omweg kwam ik enige tijd terug in contact met een oud verzamelaarster. Al jaren niet meer gezien, komt mede doordat er geen beurzen meer zijn in Noord Nederland ,maar ze vroeg me dus of ik altijd nog verzamelde. Nou kon ik haar daarin gelijk een positief antwoord opgeven. Zij was dus in contact gekomen met een oude schoolvriend en daar had ze weer iemand ontmoet die voor mij wel eens theezakjes had meegebracht van zijn verre vluchten over de gehele wereld. En zo kon zij mij dus vertellen dat er voor mij theezakjes klaarlagen in Veendam.

Vrijdagmorgen, 10 uur ik kom aan op de nieuwe locatie van Groothandel de Boer, tegenwoordig zittend aan de overzijde van hun vorig pand en afgelopen jaren gegroeid tot Groothandel de Boer & Kantoorcentrum Schuur. Naast alle groothandel artikelen nu dus ook printers, ordners en alles wat men maar nodig heeft op een kantoor. Wat een heerlijk weerzien, zagen we elkaar jaren terug regelmatig toen ik me nog bezighield met de sponsoring van BV Veendam, maar met sommige mensen klets je zo verder, net alsof het geen 3 jaar geleden is dat ik er ben geweest.
Koffie drinken, bij kletsen en dan komen de nieuwe zakjes op tafel. Wouw ik zie gelijk weer nieuwe zitten. Dit zijn dus de heerlijke dingen die ik mee maak tijdens het verzamelen, zomaar weer nieuwe zakjes ontvangen, contacten herstellen en in gedachten even terug naar de goeie oude tijd bij BV Veendam. Jos & Anneke, bedankt dat jullie mij weer hebben voorzien van bijzondere zakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 7 =