Rita, Loodje en Dennis

Dennis loopt stage in Londen,  Loodje gaat hem bezoeken en Rita is mijn collega. Nou ja zeg, wat een onsamenhangend gedoe. Soms komen er zomaar leuke en nieuwe zakjes op je pad. De zoon van collega Rita heeft stage gelopen in Londen en kreeg van moeder de opdracht mee om vooral even te kijken naar theezakjes voor een collega. Nou is het soms al moeilijk om een collega zover te krijgen om even rond te kijken voor me (ja ja Melle en Harrie dit betreft jullie) maar Dennis heeft dus wel rondgekeken.  Nu verwacht ik helemaal niet dat dit dan wordt gedaan maar wanneer er dan toch 1 zakje mijn kant op komt dan vind ik dat al super leuk, dat er toch even aan me gedacht is. Maar het is nog leuker wanneer er dan een zakje komt dat ook nog totaal nieuw is. En dat was dus het geval, er is een zakje gevonden tijdens zijn bezoek aan Edinburgh.

Rita kwam afgelopen dinsdag op het werk met 2 kadootjes, onderstaand zakje waarvan ik gelijk wist, dit is nieuw en heb ik niet en ze nam nog het overschot aan geld mee, hiervoor kon ik vast nog wel een kop koffie kopen wanneer ik komende zomer naar Londen ga. Kop koffie zal hem niet worden maar een heerlijke kop thee, dat gaat er altijd wel in.

Nu vragen jullie misschien alleen nog, maar wat heeft Loodje dan gedaan? Hij is alleen maar naar Londen geweest om zijn zoon te bezoeken en een Darts wedstrijd te zien. Maar waarom ik hem dan wel noem? Omdat hij bij mij alleen bekend staat als Loodje en ik dit wel een heel lief koosnaampje vindt voor een man. Sorry Lodewijk dat ik dit schrijf. Dennis heel erg bedankt en nu gaan genieten van je stulpje in Grunn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + veertien =