Shoppen in Londen

Wat doe je rondom kerst, ik hoef daar niet over na te denken, ik werk heel veel en kan terugzien op een top dag wat betreft de levering van de krant met de Dr Denker puzzel. Wat een ontzettend goed gevoel krijg je daar dan bij. Maar wat doet de rest van mijn vrienden en collega’s. Merendeel is aan het werk en neemt enkele dagen vrij, de een gaat naar een kerstmarkt in Duitsland, een enkeling gaat richting de piste’s in Oostenrijk, de ander gaat kerstsfeer proeven in Dubai en dan gaat er uiteraard iemand Christmas shopping in Londen. Sinds enige tijd is Londen vanuit Noord Nederland wel heel dichtbij komen te liggen. Dagelijks is er een vlucht vanaf Groningen Airport Eelde naar Londen en collega Lidy ging uiteraard even shoppen. 

Lidy ging opstap met een bestelling. Want wie Londen zegt, die zegt uiteraard ook Harrods en laat ik daar nu een bestelling hebben. Nu is Lidy een van mijn vaste personen die regelmatig zakjes voor me meebrengt en ook nog eens naar de leukste vakantieadressen gaat, dus ik was benieuwd wat er zou komen. 

 
En ja hoor er werd wat gevonden, een doos vol prachtige kerstzakjes. En ze zijn toch leuk en misschien nog wel belangrijker, de thee is ook heerlijk om te drinken. Lidy en Geert, jullie worden weer bedankt voor de leuke zakjes die meegebracht zijn, ik kijk al weer uit naar jullie volgende vakantie. Durf ik niet tegen iedereen te zeggen, maar ach jij kunt wel tegen mijn humor.
 
 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 7 =