Onverwacht avondje uit

Aangezien ik in de Advent tijd alleen maar schrijf over Advent, winter, thee en alles wat daar mee te maken heeft, heb ik even een leuk avondje uit hier niet benoemd. Maar donderdag 8 december kreeg ik in het begin van de middag een berichtje met de vraag of ik mee wilde naar Douwe Bob. Nou daar hoef ik dus geen minuut over na te denken, natuurlijk wil ik mee. De kaarten waren al maanden uitverkocht en ik had dus achter het bekende net gevist. Maar Pia wist dat ik graag heen wil en laat er nu in haar hardloop groep iemand uitvallen wegens ziekte en dus was er een kaart over.

Wouw, geen probleem hoor, ik zorg er wel voor dat ik om half 7 klaar sta voor een avondje muziek.
Nou en dat heb ik geweten. Wat een geweldige avond en wat een entertainer is deze vent. Soms kan een zeer drukke periode dus onverwacht een avondje pure ontspanning brengen. Heerlijk wat fijn dat je aan me dacht Pia. Thanks voor deze geweldige avond.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =