Thee Beurzen Tips

De buit is binnen

Aangezien ik vandaag en morgen nog moet werken, ja jullie lezen het goed, deze week werk ik 6 dagen, maar wees gerust, vanmiddag ben ik vrij omdat er een feestje is. Dus moest ik op donderdagavond reeds mijn boodschappen
doen voor de komende dagen. Want ik vertik het om op zondag of met kerst naar een supermarkt te gaan. Die dag is voor mij heilig als vrije dag. Het leven is behoorlijk hectisch en 1 dag in de week, wil ik alleen maar thuis zijn of iets leuks doen met een vriendin maar geen boodschappen. Zo stond ik dus op donderdagavond bij de Jumbo in de winkel.

Dan bekruipt mij een raar gevoel, hoe zo Nederlanders doen niet aan kerst, het gaat heel langzaam iets beter met de economie en groot aantal gezinnen leven in armoede. Nou wanneer ik dan in een supermarkt loop dan krijg ik toch heel andere beelden. We vreten ons vol met kerst, we hebben geld genoeg om alles te kopen en er ligt zoveel dat  het onmogelijk lijkt dat niet iedereen hier zijn kar overdadig vol kan laden. Vraag me af of iedereen wel weet waar kerst voor staat? Heb zo het vermoeden dat heel veel zeggen, dat het gaat om een kerstboom, kadootjes en heel veel lekkers. 

 
Het zakje van vandaag is er een uit de Adventserie van TeeGeschwender 2015 en vorig jaar voor mij meegenomen door Rensina toen zij een dagje in Duitsland ging shoppen.
 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 4 =