5 gedachten over “Angst

  1. Inderdaad Maria had ik niet echt een bepaalde dieper liggende gedachte bij dit zakje. Behalve dan die van geborgenheid (is eigenlijk ook wel een dieperliggende gedachte hè?). Als ik dit zakje zie geeft me dat toch altijd wel een gevoel van warmte en geborgenheid in de donkere dagen. Koude trotseren en daarna genieten van een heerlijke kop warme (en ik denk dan eigenlijk niet direct aan thee) chocolademelk.
    Maar vanaf nu zal ik denk ik altijd door jouw ogen naar dit zakje kijken. Want ook ik ben niet bang maar net zoals jij wel voor die enge meneer in de 2e kamer en voor de uitslag van de aankomende verkiezingen.
    Ik ben er inmiddels achter dat voor ons samen het gezegde of spreekwoord (weet niet precies wat het is) "Twee zielen, één gedachte" wel aardig goed in de buurt komt.

  2. Ben ik nu zo dom dat ik niet weet welke engerd jullie bedoelen? Ik ben bang dat ik het met jullie eens zal zijn maar wie o wie wil mij antwoord geven? De burgermeester van Rotterdam. Aboutaleb?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *