Glazen Huis 2016

Een aantal jaren terug is er een nieuwe traditie geboren, “Het Glazen Huis”. In 2009 stond deze nog bij ons in Groningen. De komende dagen staat hij in Breda en waarom bekruipt mij het gevoel dat dit fenomeen over zijn hoogte punt heen is. Komt het omdat Gerard Ekdom niet meer voor 3FM werkt of omdat Giel Beelen niet in het huis zit? Geen idee, maar op de een of andere manier pakt het mij dit jaar totaal niet. Nou moet ik als muziekliefhebber ook melden dat ik nooit naar 3FM luister. Wanneer ik s’morgens in de auto naar Groningen rij, dan was het tot voor kort Lex Gaarthuis op 100%NL maar helaas is hij vertrokken naar Radio 10 en gaat daar vanaf 2 januari aan de slag. Hij was de tegenhanger van Giel in de ochtend op 3FM en dat vond ik dus 10x niks. Gerard Ekdom op Radio2, nee teveel popie jopie gedrag. Nee ik kijk uit naar het moment dat de Top 2000 van start gaat, gewoon een aantal dagen heerlijke muziek, weinig schreeuw muziek en gaande weg de dagen verstrijken hoor je steeds meer klassiekers voorbij komen. Voor mij is deze traditie veel mooier geworden dan “Het Glazen Huis”. 

Het zakje van vandaag is er een die mij op scan is toegestuurd door Maddy en die ook in mijn eigen verzameling zit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =