Thee Beurzen Tips

Weinig tijd, hij komt er weer aan

Zoals afgelopen jaren is mijn tijd in deze periode zeer beperkt. We zijn er namelijk weer klaar voor, zaterdag 24 december as, dan zit hij weer in de 2 grootste titels van de NDC Mediagroep. Al jaren een begrip in Groningen en Drenthe, sinds enige jaren in opkomst in de Leeuwarder Courant. Yes het is weer Dr Denker tijd. Even geen tijd voor theezakje, lezen en andere hobbies. Nee mijn dagen bestaan nu voornamelijk uit het zo groot mogelijk in de markt zetten van 10 duizenden extra kranten.

En wie dit graag eens wil zien, ff een persoonlijke reactie naar mij en ik zal zorgen dat je een kijkje krijgt in het hele Dr Denker gebeuren.

Onderstaand zakje zit niet in mijn eigen verzameling en is op scan aangeleverd door het kerstthee vrouwtje Elly.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =