Kerstboom

Zie ik her en der half november al kerstbomen in de huiskamers verschijnen, dit zal mij dus niet gebeuren. 2 weken een boom in de kamer is leuk en daar blijft het dan ook bij. Aangezien ik gelijk 27 december ook aan het werk moet, kan het dus zijn dat ik de boom even iets langer moet laten staan, maar voor oudejaarsavond is zeer zeker weer verdwenen. 

 
Maar vandaag is hij dus de kamer in gegaan, dit jaar een leuk grappig klein boompje, die misschien volgens sommigen veel te vol hangt, maar waar veel leuke ballen in zitten die allemaal een eigen verhaal hebben. Uiteraard zijn een theepotje en de zakjes niet vergeten. Het is gewoon mijn boom en geen boom die zo uit de showroom van Intratuin is geplukt.
 
Onderstaand zakje is er weer een van Elly, zit niet in mijn eigen verzameling en wellicht kom ik het ooit nog eens tegen en kan het toevoegen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 11 =