Zweeds kerstmarkt

Vandaag is de eerste dag die voor mij toch in het teken staat van kerst. Voor mij dus geen kerstmarkt in Duitsland maar een Zweedse kerstmarkt in Groningen. En wat heb ik daar veel prachtige dingen gezien. Geen standaard kerstmeuk van de Action maar handgemaakte producten als kerstbomen uit een boomstam gesneden, waxinelichthouders uit boomstammen, prachtige handgemaakte kandelaars, strovlechtwerk, kaarten, bloemwerk maar ook prachtige geweven sjaals, gebreide kleding en nog veel en veel meer moois. Zoveel moois dat het geld me de portemonnee uitvloog. Maar dat moet toch ook kunnen, elk jaar wordt er toch wel iets nieuws gekocht voor kerst. Dit jaar dus een handgemaakte keramiek kerstman waarin dus een waxinelichtje kan en mijn huiskamer zal verlichten. Al met al een super leuke middag. 

Vandaag laat ik een complete serie nieuwe theezakjes zien uit mijn eigen verzameling. 5 kerstzakjes uit Rusland. Aangezien ik het zo ontzettend jammer vindt om de verpakking te openen, wordt deze dus compleet geplaatst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − vier =