Adventkalenders

Sinds enige jaren komen veel Duits, Frans en Oostenrijkse merken met een Adventkalender. Ook dit jaar zijn er weer een aantal verschenen en zit ik nog op een aantal te wachten, die niet gelijk meer te leveren waren. Helaas kwamen een aantal met nieuwe doosjes maar niet met een volledig nieuwe serie. Er waren maar enkele zakjes nieuw in het doosje. Gelukkig zijn er toch een paar volledig nieuw gespot en deze zijn al in mijn verzameling of zijn dus onderweg. Sonnentor komt dit jaar helemaal niet met een Adventkalender, daar hebben we dit jaar 36 nieuwe zakjes. 6 verschillende voorkanten en bij elke voorkant zijn 6 verschillende achterkanten. En nog mooier…..hij is er in het Duits en in het Tsjechisch. Thema is geen kerst of winter, nee het is Nieuwjaar en dus hoort het zakje niet in deze serie thuis. Wellicht komt hij 1 januari nog aanbod. 

Het zakje van vandaag is er eentje uit de Adventkalender van 2016 van Palais de Thés.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =