Thee vrienden

Wat ooit begon als een hobby van mijn oudste zoon, is ondertussen uitgegroeid naar een mega verzameling van rond de 50 000 zakjes. Was het de eerste jaren nog alleen aanvullen met gekochte en gekregen zakjes. Met de komst van internet, kwam ook het het ruilen via de internet. Tegenwoordig is het een heel netwerk van mensen die me helpen om mijn verzameling te laten groeien. Collega’s, vrienden en totaal onbekende mensen nemen leuke zakjes voor me mee uit de meest vreemde oorden. Daarover na kerst meer. Maar wat misschien wel het allerleukste is aan mijn verzameling en alles er rondom is het krijgen van een totaal nieuwe groep vrienden. De zogenaamde theevrienden. Een aantal is deze groep reeds jaren ontstegen en zitten ondertussen in de groep “beste vrienden”.

Kom ik eens op een beurs, dan wordt het ruilen soms een behoorlijk ondergesneeuwd door het bijpraten met allerlei theevrienden. Vind ik dit erg? Nee totaal niet, dit is juiste het leuke van mijn verzameling, de contacten met heel veel mensen. En dan de groep mensen die niet tot het verzamelaars-wereldje behoren maar die op allerlei andere wijzes tot mij zijn gekomen en me regelmatig voorzien van theezakjes. O wat ben ik blij met hun, wat koester ik deze mensen. Lieve allemaal, ik hou van jullie en waardeer jullie vriendschap.
Vandaag is er een ontzettend mooi zakje wat nog niet in mijn eigen verzameling zit, maar wel al ergens klaar ligt in mijn bakje. Jonas bedankt voor je bijdrage en de leuke vriendschap die we ondertussen hebben opgebouwd.

2 thoughts on “Thee vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + dertien =