Muziek en kerst

Ik luister geen Sky Radio, daar hoor je elk uur de zelfde muziek, is het geen Wham dan wel Mariah Carey, beide vreselijk. Gelukkig wonen we in een vrij land en mogen we zeggen wat we willen en dat doe ik dan ook omtrent dit soort muziek. Zijn er dan geen leuke kerstnummers? Ja zeker wel, Josh Groban heeft mooie dingen gedaan, uiteraard de 3Js, maar wat te denken van de Eagles, Elvis Presley en Andrea Bocelli? Er is gewoon fantastische muziek gemaakt omtrent kerst. Misschien is het een idee om volgend jaar naast dagelijks een nieuwe blog ook elke dag een nieuw nummer op mijn blog te zetten. Misschien kan ik tegen die tijd dit ook van te voren klaar zetten en hoef ik niet elke morgen om 7 uur iets nieuws op deze blog te zetten. Maar de komende dagen zal ik mijn muziek hier ook aanpassen en zal kerst zijn intrede doen. Heb geduld.

 
Vandaag een zakje wat ik de afgelopen dagen via 2 kanalen binnen heb gekregen, helaas weer een zakje wat niet in mijn verzameling zit. Aaltje en Elly bedankt voor jullie scans. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + elf =