Thee Beurzen Tips

Vandaag zomaar een berichtje

Àdvent, 24 dagen, 24 dagen waarin ik elke dag iets wil vertellen over mijn grootste hobby: theezakjes. Op dit moment even geen andere berichten er tussen door. Dus Ineke en Herman, jullie moeten even wachten voordat ik over jullie belevenissen ga schrijven. Maar waar zal ik het dan vandaag eens over hebben. Eigenlijk is er niets in mijn grijze massa aanwezig waarover ik kan schrijven. Dus een dag zonder nieuws maar wel met een super mooi zakje. Is nog onderweg naar mijn eigen verzameling maar deze scan kreeg ik binnen via Marjoke. Wie volgt? José? Of gaat het Maddy worden? En waar blijft Jonas? 

 

Please follow and like us:

One thought on “Vandaag zomaar een berichtje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + 18 =