Weihnachten

Ik woon natuurlijk dicht bij de Duitse grens, op zaterdagmorgen is het regelmatig even de grens over om in Bunde mijn boodschappen te halen. Behalve in deze tijd van het jaar, dan is het net iets minder leuk aan de andere kant van de grens. Natuurlijk is de kerstsfeer daar volop aanwezig en puilen de winkels uit van allerlei kerstaccessoires maar ook van de Nederlanders. En dan is gelijk de vraag, moet je daar blij mee zijn.  Op de kerstmarkten zijn ze nadrukkelijk aanwezig door veel gelal en gezuip. Nee dan kan ik me soms willen verschuilen en net doen of ik geen Nederlander ben. Maar ja, toch wil ik nog wel eens even in de auto stappen om de grens over te gaan en ook de kerstsfeer te proeven en wat heerlijke drankjes in te slaan. 

Vandaag weer een zakje uit mijn eigen verzameling. Misschien geen leuk plaatje maar wel een zakje uit een zeer leuke serie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =