Op en neer naar Rotterdam

Noord Nederland, heerlijk wonen. De rust, de ruimte en het gemoedelijke zou ik niet willen missen. Maar er zijn ook nadelen, voor mij is het grootste nadeel dat we ver van het betere muziek zitten. Natuurlijk komen veel artiesten naar Groningen en de festivals die er hier zijn, maar wil je echt iets zien dan moeten we toch in de auto richting het westen. Vrijdag was weer zo’n dag, lekker op tijd vertrekken naar Rotterdam. Tegen 1 uur in de middag vertrek ik samen met Linda en Pia richting Emmen, daar pikken we Leonie nog op en dan verder. Gaat eigenlijk heel erg lekker, de MIO van Pia loodst ons via Arnhem, Tiel richting Gorichem en daar gaat het mis. Toch wat filevorming, onze afspraak bij een Pizzaria nabij de Ahoy moeten we even wat verschuiven, gelukkig geen enkel probleem. Om half 6 zitten we aan tafel in een allerleukst tentje.

De tijd gaat snel, er is veel te kletsen en voor we het weten lopen we weer terug naar Ahoy, want hier gaat het gebeuren. We hopen uit ons dak te gaan met …… Waylon. Nu zullen er lezers zijn die denken, zij is gek, wie gaat er nu voor een Nederlandse zanger naar Rotterdam. Nou wij dus, want hij gaat daar iets speciaals doen. Hij doet daar een greep uit de nummers welke straks weer hoog in de Top 2000 van Veronica staan.

Het is mega druk en een DJ is al druk bezig om iedereen in de sfeer te brengen. 10 minuten over 8. Het is stil, muisstil en dan………. een enkele toon en ik ben verkocht. Hij begint met Hotel California van de Eagles. Wouw, dit is zo ontzettend mooi. Een van de allermooiste nummers die ik ken en dan door Waylon, dit is te gek. Mijn avond kan al niet meer stuk. We gaan door met Supertramp, Foreigner, Guns n Roses, Michael Jackson, Prince en nog heel veel meer. Disco muziek, nee gelukkig slaagt hij dit gedeelte over uit de Top 1000. Een enkel disco nummer wordt gezongen door een van de achtergrond zangeressen.

Maar wat een avond veel te snel is het einde nabij en gaan we helemaal op in een Queen medley met als hoogtepunt Bohemian Rapsody. Wat een afsluiter van een fantastische avond.

 

foto ©Pia
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + drie =