Wat doen we bij de krant?

Werken bij een krant. Wat doen we daar, alleen maar een papieren krant op de markt brengen en denken aan het moment dat niemand meer een krant leest? Nee hoor we doen daar heel veel meer. Zelf houd ik me wel veel bezig met de papieren krant om deze in de vier noordelijke provincies maar op zoveel mogelijk locaties zichtbaar te krijgen zodat men hem daar kan kopen. Zijdelings houd ik me ook nog wel eens met iets anders bezig, van puzzelboekjes, vakantiebonnen, promotieactiviteiten en tot voor een aantal maanden terug ook met de Pagina in Beeld. 

Vaste lezers van Dagblad van het Noorden weten waar ik het over heb en lezers van de T-Post hebben reeds 2x eentje kunnen bewondern in het blad. Kon het niet laten om toen toch even werk en privé te combineren. 

Gisteren stond er weer eens een geweldige Pagina in Beeld in de krant. Een pagina met veel foto materiaal en teksten die soms iets heel duidelijk kunnen uitleggen. Klik eens op de volgende link en zie wat voor onderwerpen daar sinds een jaar of 5 dagelijks in beeld worden gebracht. Klik Hier

En waarom begin in hier over? Omdat er gisteren wel een hele mooie was. Waren het vorige week na het overlijden van Leonard Cohen al 2 pagina’s als eerbetoon aan de grote meester, vandaag was het zelfs de Pagina in Beeld. Om duidelijk te kunnen lezen, hou shift ingedrukt en klik op de foto. Hij opent in een nieuw venster, hou shift nogmaals ingedrukt en klik op de foto en de teksten zijn duidelijk te lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + negen =