Ruilen per mail

De meeste zakjes die hier binnenkomen zijn via het ruilen per mail. Dit is ook verre weg de mooiste manier aangezien ik dan alle tijd heb om de zakjes rustig te bekijken op verschillen, er praktisch geen dubbelen worden geruild in tegenstelling tot het ruilen op een beurs en voor mij is het erg leuk omdat er geen druk achter zit. Van maandag tot en met vrijdag is er hier bijna nooit tijd voor de theezakjes, mijn spaarzame vrije tijd gaat dan toch op aan andere verplichtingen. 


Afgelopen week heb ik weer een leuke kleine ruil kunnen afhandelen, het waren er geen mega aantallen zoals ik soms doe met verzamelaars in het buitenland, nee dit was klein en redelijk snel. Maar voor mij wel een super leuke ruil want de zakjes die ik heb gekregen zijn voor mij wel een van de mooisten uit mijn verzameling. Ik hou namelijk heel erg van de leuke chinese hotel zakjes, soms niet meer dan een flinterdun vloeipapieren zakjes met onduidelijke teksten en in vele gevallen scheef gevouwen. Maar o zo mooi.


En nu kwamen er zomaar 18 nieuwe zakjes op mijn pad, allemaal nieuw en gewoon een super aanvulling op mijn verzameling. HHW, bedankt dat je deze met me wilde ruilen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − vier =