Fuchsia’s nog in volle bloei

Eind oktober en mijn fuchsia’s staan nog in volle bloei. Er zijn ook jaren geweest dat ze reeds half oktober al in de winteropslag moesten staan aangezien er behoorlijke nachtvorsten waren. Maar van dit alles is nu geen sprake. Nog dagelijks mag ik genieten van vele mooie bloemen en zelfs mega veel knoppen, al verwacht ik van deze laatste niet dat ze ook nog zullen gaan bloeien. Maar wat heerlijk dat ik nog steeds bloeiende planten heb staan. Kon ik er in de zomer iets minder van genieten aangezien ik niet mocht lopen, ze hebben er rekening mee gehouden en bloeien ze speciaal voor mij langer door. Al met al ook geen werkzaamheden aan de planten, de winteropslag staat klaar, ze kunnen als het moet binnen een half uur op hun plekje staan.

Vandaag was ik dus om 10 uur aan het fotograferen, heel simpel gewoon met mijn Iphone 6, maar de foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden, prachtige bloemen voorzien van dauwdruppels.

 

 

 

2 thoughts on “Fuchsia’s nog in volle bloei

  1. Dankje Tiel voor je reactie. Vandaag zijn het geen dauwdruppels, maar dikke regendruppels, dus maar een dag in de thee, daarover valt momenteel ook genoeg te vertellen en nog meer te doen. Wellicht later deze week meer over de nieuwe aanwinsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 9 =