18000 op Catawiki

Vandaag weer eens een kleine mijlpaal. Ondanks mijn twijfels van het afgelopen jaar en het niets doen aan mijn verzameling in de zomermaanden, heb ik vandaag toch mijn 18 000ste zakje op Catawiki gezet. Was even puzzelen aangezien er de laatst 2 weken ook veel in mijn andere lijst is geplaatst, maar vandaag was er een zakje waarvan ik al meerdere smaken op Catawiki had geplaatst de afgelopen jaren en dit was dus eindelijk een zakje wat weer geplaatst kon worden. Ik ga het niet redden om dit jaar de 50 000ste in mijn verzameling te krijgen. Waarschijnlijk ligt hij hier wel al maar hij telt pas wanneer hij ergens in één van beide lijsten staat en zwart op wit nummer 50 000 is.

Ga ik dan een feestje geven? Zou een goed idee zijn om al die mensen die tijdens hun vakanties, uitjes en zelfs tijdens het shoppen aan mij denken en theezakjes voor me meenemen, om al deze mensen eens uit te nodigen voor een kop thee. Wat zou dat een heerlijke middag worden, allemaal mensen die elkaar niet kennen, die vanuit alle windstreken mijn kant op komen, om ze allemaal eens om me heen te krijgen. Mensen waar ik de afgelopen jaren ook veel over heb geschreven op deze blog. Wie weet, wat ik nog eens ga doen. Maar eerst maar eens doorwerken en zorgen dat er nog een heel groot aantal verwerkt moet worden.

 

One thought on “18000 op Catawiki”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + dertien =