Spitsuren in de theezakjes

Zaterdag 24 september een beurs en gelijk op 4 november weer een. Normaal kies ik er voor om hooguit 3 beurzen per jaar te bezoeken maar dit jaar zijn het er maar 2 geweest en aangezien er altijd nog een belofte ligt om eens langs te komen bij iemand in Zeeland, ga ik dus voor 2 dagen naar het zuiden. Maar er is één nadeel, ik heb nu tot en met het laatste weekend van oktober de tijd om alles zoveel mogelijk op orde te krijgen. Maar dat gaat hem dus beslist niet lukken, doe mijn best maar de tijd gaat mij ontbreken. Ben wel 2 keer een lang weekend vrij, maar die staan weer in het teken van mijn andere hobby en zit ik in de Martiniplaza en in de Ziggo Dome. Dan zijn er nog wat avondjes gevuld met andere verplichtingen en ach het is toch niet zo gek dat ik ook nog wel eens een avondje met de benen op de bank wil hangen. 

We zullen wel zien hoever we komen, maar er is hier gisteren al weer een vrachtje binnengekomen. Nu was het collega Stefan, hij was naar Japan op vakantie en heeft me allerlei leuke zakjes meegebracht. Dus ook deze gelijk maar verwerken en zo worstel ik dus langzaam aan door een 1000 nieuwe zakjes van de afgelopen dagen. Doe ik over het verwerken van dit soort aantallen, normaal geen maanden en maanden?
Stefan, bedankt voor deze zakjes, ik ben er heel erg blij mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 13 =