Japan, Korea en nog meer Aziatische landen

Afgelopen week kwam er nog een mooie envelop bij me binnen met allemaal kadootjes. Na het openen van de envelop komt het kind dan wel in me los, want dan kan ik zo ontzettend blij worden. Menigeen zal dit totaal niet begrijpen maar de theezakjes-verzamelaars onder mijn volgers van deze blog weten precies wat ik bedoel. Dat je zakjes ziet waarvan de ene nog mooier is dan de andere. 


Ik ben dus ook heel erg blij dat deze persoon te samen met zijn ouders op mijn pad is gekomen. Wat mij betreft mogen zijn nog heel lang doorgaan met het drinken van thee. Nu zijn de volgers natuurlijk weer nieuwsgierig wat voor moois ik dan wel niet allemaal heb ontvangen. Dat laat ik nog even in het midden, maar ze zijn gescand en komen de komende dagen allemaal op Catawiki te staan. Dus hou me daar maar in de gaten en alles zal voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =