8 gedachten over “Allemaal theezakjes

  1. Was zeker een super geslaagde dag te noemen met zoveel bekende maar ook weer wat nieuwe gezichten. En dan zeker Ljuba uit Finland. Echt geweldig was dat. Maar als alles mee zit dan komen er door verhuisplannen wel beurzen boven Zwolle :-), Maar deze internationale blijft in Maartensdijk.

  2. Leuk geschreven weer Maria ! Had zelf juist alleen de Tsjechen gehad ;). Heb ca 1500 geruild ! Maar weet nog niet hoeveel nieuw is. En van oa Mitzie en Ljuba nog meer dan 400 te goed 🙂 hoop dat het voor jou ook zo succesvol was.

  3. Anoniem, geen commentaar toch? Ik ben al wat ouder, dus ik moet met al die jeugd hier op mijn blog, dat tegenwoordig wel vermelden. Maar jij kent het liedje toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *