Beurs Maartensdijk

Nog een dikke week en dan is de beurs in Maartensdijk. Door mijn ziek zijn heb ik nog heel veel vakantie uren en heb ik dus maar besloten om de komende week lekker vrij te nemen en mijn tijd heerlijk te gaan besteden aan mijn hobbies. Dus lekker lezen, wat in de tuin klooien en vooral veel doen in de theezakjes. Heb hier nog heel veel zakjes liggen die gescand moeten worden, aangezien ik de laatste maanden heel erg weinig aan de theezakjes heb gedaan. Kan beter zeggen dat ik helemaal niets heb gedaan.

Dus nu eens lekker doorpakken en scannen die handel. Aangezien ik nog steeds geen beter alternatief heb dan Catawiki en mijn oud Excel bestand gaan we daar dus gewoon mee door. Beide bestanden groeien en sinds 2012 groeit vooral mijn oud Excel bestand behoorlijk. Geen ramp een ander zal dit lastig vinden, ik niet weet precies waar alles staat. 

Maar een vakantieweek in het teken van theezakjes, dat wil niet zeggen, de hele dag achter de laptop zitten, nee zeker niet, we gaan ook op jacht. Op jacht in Duitsland. En net zo leuk zal het aan het eind van de week worden, want dan krijg ik bezoek, thee bezoek uit het buitenland. O wat kan ik me daarop verheugen. Daarna de zaterdag en met noordelijke theefreaks naar Maartensdijk.

Wat wil een mens nog meer, dit gaat gewoon een leuke week worden met dagelijks ook een update op mijn blog wat er is gedaan of is gevonden.

One thought on “Beurs Maartensdijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =