Lidy en Geert waren weer in de States

De een gaat naar Amerika,de ander naar Japan, de derde naar Gasselte en zo gaat iedereen in mijn omgeving wel ergens heen. Natuurlijk zijn er ook plenty die helemaal niet weggaan en lekker thuis gaan klussen. Ach wat maakt het ook uit wat je doet, als je dat maar gaat doen waar je jezelf happy bij voelt.
Maar ik heb natuurlijk collega Lidy, zij gaat niet klussen, zij gaat niet naar Drenthe, nee zij pakt het vliegtuig en gaat naar Los Angeles. Samen met man Geert, dus dat wordt niet naar Hollywood om daar op zoek te gaan naar Johnny Depp die sinds enige maanden weer single is. Of wat te denken van Robert Redford, die past misschien qua leeftijd meer bij haar, o nee die is ook gelukkig getrouwd.

Nou ik zou het wel weten hoor wanneer ik in Hollywood was, een figuranten rolletje scoren in een of andere B-film. Zou ik hier natuurlijk nooit zeggen dat het een B-film was. Nou vind ik Johnny Depp wel een erg lekker ding maar ach er loopt vast nog wel meer moois rond.

Maar dat alles heeft Lidy niet gedaan, ze zijn naar allerlei leuke en toeristische bezienswaardigheden geweest en hebben 3 weken genoten van het land met de onbegrensde mogelijkheden. Gelukkig heeft ze nog 1 ding gedaan, ze heeft in de vele hotels waar ze zat even de thee voorraad geplunderd. 
Wouw en daar zaten weer allerlei nieuwelingen tussen. Daar ben ik toch wel heel blij mee, misschien zelfs wel blijer als met een Johnny Depp, want zo iemand heb je toch nooit voor je alleen en deze zakjes lekker wel.

Lidy en Geert, dikke smok vanaf mijn kant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × twee =