Huisjes gaan Europa verkennen

Wat ben ik toch blij met al die mensen die in hun vakantie denken aan mij. Soms kan ik me nog voorstellen dat men aan mij denkt wanneer men tijdens het ontbijt in een of ander hotel, bij het zien van talloze theezakjes denkt, ach laten we 1 pakken en deze meenemen voor die gekke vriendin of collega die theezakjes spaart. Maar dat men zelfs een winkel in gaat om theezakjes voor me te kopen, dat is toch super leuk en ontzettend lief. Alleen kan het nog erger, dochter Nadia gaat op vakantie naar Zweden en krijgt van moeder de opdracht mee om theezakjes te scoren voor een collega. Ach laten we nu eerlijk zijn, menigeen zou dit toch vergeten en moeder een zeur vinden. Maar nee hoor, dochter gaat ook op jacht en komt met een aantal bijzondere theezakjes thuis uit Zweden. O wat ben ik blij. Dikke smok vanaf deze kant Nadia. En dan denk je dat je alles hebt gehad, nee hoor moeder moet nieuwe schoenen en gaat naar Jan in Exloo. Wat ziet ze daar? Leuke doosjes met een theezakje, ach die kan ze toch niet laten staan, ook die gaan mee, want steeds wordt er aan mij gedacht.

Lieve, lieve Greetje, je bent een schat dat je steeds aan me denkt en mijn verzameling weer voorziet van allerlei nieuwe zakjes. 

Sonnentor, uit Oostenrijk
Garant, uit Zweden
English Tea Shop, uit het Drentse Exloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + zestien =