Werken en vakantie maar vergeten

Even een kleine update op mijn vorige blog. Vandaag ben ik weer voorzien van een lekkere dikke steunkous weer aan het werk gegaan. Halve dagen maar eindelijk maar toch mag ik weer lopen en kom ik weer in contact met mensen om me heen. Beter ben ik nog zeer zeker niet en dat kan ook nog wel een tijdje duren maar we zijn op de goede weg. En wat tevens heel erg leuk is, ik kan weer normaal achter mijn eigen laptop zitten, ik kan weer theezakjes toevoegen, bloggen en gewoon mijn dingen doen. Dus jullie kunnen de komende dagen veel meer nieuws van me verwachten, want er zijn de afgelopen periode wel erg mooie zakjes op mijn pad gekomen.

Wordt vervolgd!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − drie =