Sonja en Fokke bedankt

De afgelopen maanden is er bijna niets gedaan aan mijn theezakjes verzameling. Geen tijd en ook geen zin. Dit laatste komt mede doordat ik niet goed weet wat ik wil. Ga ik verder met Catawiki, ga ik iets anders opzetten of zet ik de zakjes weer in mijn oud bestand? Ik weet het eerlijk gezegd nog steeds niet en de laatste maanden heb ik dus complete series in mappen gedaan, die nergens in staan.


Maar het begint weer te kriebelen en dat komt door al die mooie zakjes die de laatste tijd voorbij komen. Vandaag is het de beurt aan een zakje vol met leuke theezakjes uit Oostenrijk. Vorige week meegebracht door collega’s Sonja en Fokke. Inderdaad een stel dat beide bij de krant werkt. Met Fokke heb ik in het verleden wel eens samengewerkt aan Copernica projecten en Sonja zit op dezelfde afdeling als waar ik zat. Momenteel zit ik nog wel in dezelfde ruimte maar na de vakantie zal ik verhuizen naar een andere etage en zullen we elkaar iets minder gaan zien. Maar helemaal uit het oog zullen we elkaar niet raken, want we houden beide van muziek dus we zullen zeer zeker het komende seizoen wel weer ergens naar een concert gaan.

Tussen de zakjes die ze meebracht zitten weer een aantal nieuwelingen en daar ben ik dus ook weer heel erg blij mee. Sonja en Fokke bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 4 =