Vakantietijd, de theezakjes komen weer mijn kant op

Ik mag dan zelf nog geen vakantie hebben, maar de eerste vakantiezakjes komen al weer mijn kant op. Leuke bijzondere uit Amerika, heel veel zakjes uit Zwitserland, Duitsland en gewoon uit Nederland. En dat allemaal terwijl het merendeel in mijn omgeving nog op vakantie moet gaan.

Maar speciale aandacht heb ik toch voor 2 zakjes uit Nederland, voor een ander misschien zakjes die ze al jaren in de verzameling hebben zitten, maar voor mij 2 totaal nieuwe en waar ik heel erg blij mee ben aangezien het weer een serie compleet maakt.

Dus mocht je nog op vakantie gaan, zelfs al ga je gewoon naar Borger, Giethoorn of Zandvoort. Zie je iets waarvan je denkt, nog nooit gezien of nieuw? Even eentje meenemen, je maakt mij er heel erg blij mee en mocht ik hem toch reeds bezitten, geen nood, hij gaat in de ruilbak en kan geruild worden met iemand die hem nog wel nodig heeft.

Carola bedankt voor alle zakjes waaronder deze 2 beauties.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + een =