Gastblogger

Een tijd terug kreeg ik het verzoek om eens gastblogger te zijn bij een van de theezakjes verzamelaars. Haar blog is een totaal andere dan de mijne, maar wel een waar ik met zeer grote regelmaat kom. Zodra zij iets nieuws plaatst op haar blog krijg ik ook een melding, meestal zelfs wel meerdere meldingen via Facebook, Instagram,  Bloglovin en de mailbox.

Maar ik kreeg dus het verzoek om eens wat te doen, moest daar wel even over nadenken, ik ken haar via de theezakjes maar dat ligt vaak stil in de zomermaanden, dan is ligt mijn prio bij de fuchsia’s. Wat zou ik doen, zou ik een combi doen of het toch bij de gezamenlijke liefde voor de theezakjes houden. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op https://mydailyteacup.wordpress.com/

2 thoughts on “Gastblogger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 3 =