2 gedachten over “Zomer 2016

  1. Wat een mooie fuchsia's Maria! Het gaat mij net zo: ik hield vroeger wel van 'in de zon'zitten maar de laatste jaren is het me al gauw te warm. als ik nu buiten ben wil ik het liefst een beetje 'bezig'zijn, in de tuin of een beetje 'joggen'of fietsen. Maar over twee weken 'moet'het weer wel beter zijn want we gaan op vakantie met de trein en fietsen mee.In Nederland, welteverstaan.

  2. Wat zijn ze prachtig.
    Ja dit weer is zeker geweldig voor de (bloemen)tuin. Hier staan bijv de hortensia's geweldig mooi te bloeien.
    In de moestuin is het voor sommige gewassen wat minder goed. Zo hebben bijvoorbeeld boontjes veel warmte nodig om boven te komen dus die doen het wat minder.
    Ook voor mij hoeft het niet zo warm te zijn, iets koeler met een windje van zee dat vind ik heerlijk en daarbij voel ik me op mijn best. Ook om uitstapjes te maken zoals wij vaak doen is dat het ideale weer voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *