Zomer 2016

Menigeen die momenteel op de camping in Nederland zit, zal meer dan genoeg hebben van alle regenbuien die we de laatste weken over ons heen krijgen. Zelf ben ik eerlijk dat mij het niet zo veel uitmaakt, natuurlijk hou ik van lekker buiten zijn, maar om uren in de zon te zitten, dat is niets voor me. Ik ben meer van het iets koelere weer en dan lekker in de tuin wat aanklooien. Zo nu en dan even half uurtje zitten met een boek en dan weer iets anders bedenken. 

Maar door het vele regen kan ik mijn lol wel op, mijn fuchsiaverzameling is namelijk ontzettend aan het genieten van dit weer. De planten zijn groter dan ooit en ze bloeien allemaal volop. De overwinteraars zijn iets later, maar ook die zullen de komende 14 dagen in bloei staan. Afgelopen middag ben ik dus maar eens aan het fotograferen gegaan. Niet professioneel met een dikke dure camera, maar gewoon met mijn Iphone. Het resultaat zien jullie hieronder.

 
Walz Doedelzak 
 
Pennsylvania 
 
Ajax
 
Herps Lampekap 
 
Huet’s Basalt 
 
Huet’s Prehniet 
 
onbekend 

2 thoughts on “Zomer 2016

  1. Wat een mooie fuchsia's Maria! Het gaat mij net zo: ik hield vroeger wel van 'in de zon'zitten maar de laatste jaren is het me al gauw te warm. als ik nu buiten ben wil ik het liefst een beetje 'bezig'zijn, in de tuin of een beetje 'joggen'of fietsen. Maar over twee weken 'moet'het weer wel beter zijn want we gaan op vakantie met de trein en fietsen mee.In Nederland, welteverstaan.

  2. Wat zijn ze prachtig.
    Ja dit weer is zeker geweldig voor de (bloemen)tuin. Hier staan bijv de hortensia's geweldig mooi te bloeien.
    In de moestuin is het voor sommige gewassen wat minder goed. Zo hebben bijvoorbeeld boontjes veel warmte nodig om boven te komen dus die doen het wat minder.
    Ook voor mij hoeft het niet zo warm te zijn, iets koeler met een windje van zee dat vind ik heerlijk en daarbij voel ik me op mijn best. Ook om uitstapjes te maken zoals wij vaak doen is dat het ideale weer voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 14 =