TT is Tea Time

Vandaag sinds lange tijd weer eens in de theezakjes. Niet omdat ik het zo graag wil, want theezakjes staan voor mij synoniem aan winter, lange avonden, weekenden die je lekker binnen doorbrengt maar beslist niet aan de zomer. In deze tijd van het jaar wil ik buiten aan het rommelen zijn in de tuin en genieten van een boek, zittend tussen al mijn fuchsia’s. Maar dit laatste zit er vandaag niet in, KNMI heeft weer eens een code afgegeven en dit keer voor Noord-Oost Nederland.
Ondertussen regent het hier maar om nu te spreken van code oranje? Ach ze roepen maar, het is gewoon een lekker zomerse bui, wil het code oranje worden, dan zal er hier nog heel wat moeten gebeuren. 


Maar ik heb mijn bezigheden voor vandaag dus aangepast, ik ruim weer eens wat zakjes op. Een aantal kan ik makkelijk aanvinken op Catawiki, merendeel gaat in een aparte map, ooit zullen ze wel op CW komen, maar het ontbreekt mij aan de lol omdat te doen. Dus gaan ze op dit moment nergens in en zo kom ik dus tot systeem nummer 3. Naast mijn excel bestand en Catawiki, ondertussen ook honderden zakjes die nergens in staan. Wellicht komt de lol in CW ooit terug, wanneer ik niet meer allemaal gegevens moet invoeren die ik niet relevant vindt aangezien dit duidelijk op de bijgeplaatste scan te zien is en wat ik invoer ook zichtbaar is wanneer ik mijn verzameling ga exporteren.

Al met al dus gewoon een heerlijk dagje opruimen, wat zakjes scannen om te ruilen, even bijkletsen via Messenger met een Belgische verzamelaar, gewoon een leuke theezakjes dag.

 
 

2 thoughts on “TT is Tea Time

  1. Inderdaad heel vervelend om al die dingen die duidelijk zichtbaar zijn op de scans te moeten invullen. naast eerst mijn eigen verzameling op orde brengen is dit ook 1 van de oorzaken dat ik er niet veel meer opzet. Zal ooit ook wel weer eens gebeuren hoor.

  2. Ik zie de noodzaak niet en kost me teveel tijd. Daarnaast exporteer ik elke maand (tenminste wanneer ik wat heb gedaan) een lijst vanuit CW en dan zie je van al die velden niets terug. Vooral dat ik geen landen zie, stoort me dan behoorlijk. Maar het is nog steeds een prima systeem om je verzameling in op te slaan, mits het wat gebruiksvriendelijker gemaakt zou worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 11 =