Zomer in je hoofd

Wat een weertje, zo sta je nog de sneeuw van je auto af te vegen, week later is de zon niet meer weg te denken. Wat heerlijk, de planten kunnen allemaal naar buiten, afspraakjes voor terrasje pikken kunnen worden gemaakt. En wat doe je nog meer met dit weertje? Nieuw muziekje plaatsen en genieten, heel veel genieten. Ondanks dat ik vandaag dus nog wel even aan het werk mocht gaan, maar dat is zelfs met dit weer niet erg, je vertrekt met de zon, in de pauze is er zon en je komt thuis en kunt lekker buiten blijven. Laat het dus zomaar even doorgaan.

 
Maar toch maak ik vandaag even tijd voor de theezakjes, er kwam weer eens een dikke envelop binnen met allerlei zakjes die waren geruild de afgelopen weken. En wat zat er tussen? Ja een echt zomers zakje. Met de schitterende inhoud, cannabis tea. Nu heb ik in het verleden wel eens thee gedronken wat volgens het zakje ook geest verruimend zou zijn. Vond het smerig tegen vallen, er zat totaal geen theesmaak aan, heb menig kruidenmengsel gedronken waarvan ik dacht, bah en van de geur alleen werd je al in lichtere sferen gebracht.

Nu dus cannabis thee, heb alleen het zakje en kan me dus niet overgeven aan een avondje in hogere sferen. Ik moet het dus maar doen met een passend muziekje en de wetenschap dat morgen de zon weer schijnt en ik ergens een terrasje ga pakken.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − negen =