Heugelijk feit

De afgelopen weken zijn er weer een behoorlijk aantal theezakjes aan mijn verzameling toegevoegd, maar deze waren nog niet opgeborgen in de ordners.
Vanmorgen maar even voor gaan zitten en opruimen geblazen. Niet het allerleukste klusje van het verzamelen, want je moet in de map weer de juiste plek zoeken, soms even wat schuiven maar al met al gewoon iets wat er bijhoort.

Alleen is er nog een klus, wat misschien nog wel minder leuk is, je wilt 2 zakjes van Specchiasol in de map doen maar komt tot de conclusie dat dit niet meer mogelijk is, de map zit zo ontzettend vol en wanneer ik daar een blad aan zou toevoegen dan zal er een groot gedeelte uit springen. Dit vraagt om actie! Er moet een nieuwe ordner bijkomen, de letter S moet weer opgesplitst worden. 
En daar komen we dan gelijk bij het heugelijke feit, de letter S is de eerste die ik in 4 ordners heb zitten. Waarschijnlijk volgen de letter B en T binnen afzienbare tijd. Al met al krijg ik steeds meer ordners op de bovenste plank en waar ik dus standaard een trapje voor nodig ben om er bij te kunnen komen. Op naar de 50 000 zakjes!

2 thoughts on “Heugelijk feit

  1. Zo lekker bezig!
    Ik was de afgelopen week ook druk met het bijwerken van alle zakjes. Lang niet gedaan, maar nu weer helemaal opgeruimd en netjes. Ik heb ook enkele mappen die bijna toe zijn aan een nieuwe erbij. Onder andere ook de letter s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 9 =