Herzlich willkommen Deutschland

Al maanden heb ik niets nieuws gekocht en zoals ik reeds eerder eens schreef, ik ruil nog steeds. Mijn enorme voorraad theezakjes is behoorlijk geslonken en zag grote verzamelaars keuzes maken uit oudere zakjes die ze blijkbaar toch nog steeds misten in hun verzameling.
Verzamelaars die nog geen jaren en jaren bezig waren, konden naar hartenlust oudere series bemachtigen en ik was blij dat er eens wat ruimte kwam in de voorraad. 

 
Maar gisteren ben ik weer eens de grens overgegaan, eigenlijk met een heel ander doel maar kon het natuurlijk niet laten om ook naar de theezakjes te kijken. En dan merk je gelijk dat er heel veel nieuw spul bij is gekomen de laatste maanden. Wouw, het was voor mij dus zeer succesvol. Weer allerlei nieuwe doosjes vol gevonden en het mooie is ook dat je soms gewoon 1 zakje kunt kopen. 
 
Eerst maar lekker in mijn eentje een wandeling door het oude stadscentrum, heel lang staan praten met de eigenaresse van een Bio winkel (herzlich willkommen auf meinem Blog) en daarna richting de 2 grote centra even buiten het centrum van de stad. Al met al en leuke besteding van mijn vrije zaterdag en aangezien er een regenachtige zondag achteraan komt, gelijk maar weer verwerken in mijn verzameling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + dertien =