Queen Elizabeth and Twinings

As donderdag is het zover, Queen Elizabeth II, wordt 90 jaar. Nou moet ik wel even eerlijk bekennen dat ik er helemaal niets mee heb. Niet met het Engels koningshuis en nog minder met een dame van 90 jaar die nog op de troon zit. Op deze leeftijd moet je toch genieten van het leven en niet meer allerlei verplichtingen te moeten doen. Nee dan heb ik toch meer met onze Bea, die doet nog regelmatig iets buiten de deur maar laat het grote werk over aan Wim en Max. Zo hoort het toch ook? Raar volkje die Engelsen, krijgen we ooit een inhuldiging van Charles en met een beetje pech komt ie voorrijden met een rollator. 

Maar aan de andere kant zijn die Engelsen zo gek nog niet, wat zie ik namelijk voorbij komen, Twinings met een leuk blikje losse thee ter ere van de Queen’s 90ste verjaardag. Dat is dan wel weer erg leuk en de ervaringen uit het verleden leert, dat er dan ook altijd zakjes verschijnen. Nou daar ben ik dus wel weer voor in. Laat die leuke zakjes maar komen. Wie ziet ze voor het eerst?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =