Archief is terug

Dat ik hier veel vaste bezoekers krijg, is me bekend, maar dat men ook nog wensen heeft is toch wel enigzins nieuw.  Ik kreeg dus het verzoek om het archief weer terug te plaatsen zodat men ook oudere artikelen weer gemakkelijker terug kan vinden. 

Wensen kunnen dus niet genegeerd worden, het archief is terug. In de rechterkolom, even helemaal naar beneden scrollen en het komt voorbij. Het prille begin in 2006, toen nog niet via blogspot, maar via blogse. Aangezien ze in 2012 me plotseling reclame op de site gingen plaatsen, heb ik alles overgezet naar blogspot. Dit tot volle tevredenheid, 100% reclame vrij. Maar de oudere berichten zullen jullie dus op een gele achtergrond zien, ooit de kleur van mijn blog, aangezien de foto’s niet rechtstreeks op de blog gezet konden worden en alles extern opgeslagen moest worden, zijn de foto’s in het begin ook veel kleiner dan alles wat er nu mogelijk is.

De eerste paar weken was het veelal wat testen en stelde niet zoveel voor, dit heb ik later bij het omzetten naar blogspot ook verwijderd. Maar het echte serieuze bericht en de erbij geplaatste foto wil ik graag nog eens laten zien, het zijn toch wel een aantal van de mooiste zakjes in de verzameling en in 2006 vond ik het nog de allermooiste. 

 

One thought on “Archief is terug”

  1. Hallo Maria, leuk om oudere blogs ( archief) te kunnen lezen. Niet dat ik ze allemaal ga lezen hoor! Maar ik zie dat je ook een keer veel kerst zakjes hebt laten zien. Daar was ik ook mee begonnen. En ja, het lijkt geen verzamelen meer als je een verzameling van een ander overneemt. Maar echt, als je al tien jaar een 'beginner' bent en niet verder komt dan 4000 zakjes, is dat niet leuk. Maar je hebt gelijk. k zou het ook niet vaker doen dan één keer, om er een beetje "bij te horen'. Fijn dat je zo geniet van je theezakjes. Ik heb gelukkig andere dingen gevonden en altijd tijd tekort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =