Beauties

Theezakjes, menigeen vraagt zich af wat daar nu voor leuks aan is om deze te verzamelen. Tsja, wat moet ik daar nu op zeggen. Aan sommige zakjes is inderdaad niets leuks aan om te zien en toch zet je alles op alles om deze wel in je verzameling te krijgen. Daarmee bedoel ik oa zakjes van Stash, want we kunnen toch echt niet zeggen dat dit mooie zakjes zijn.

Maar daar staan duizenden andere tegenover die wel heel erg mooi zijn, de zakjes van Karel Capek, Lupica kerstzakjes, Or tea en heel veel andere. 
Vandaag werden mij 4 doosjes thee uit Tsjechië gebracht, zijn daar speciaal voor mij opgezocht en daar ben ik dus weer heel erg blij mee. Weer 4 nieuwe aanwinsten in de verzameling en echte beauties. Ina en Julle, heel erg bedankt dat je in de vakantie ook nog aan mijn verzameling hebben gedacht. 

 

6 thoughts on “Beauties

  1. Dat is dan gelijk weer het leuke van verzamelen om die laatste 2 toch ergens te vinden. Maar zijn inderdaad hele mooie zakjes, is weer een leuke aanvulling op de verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − vier =