De buit komt van alle kanten

Wekelijks komen er hier wel theezakjes binnen. Een buurvrouw die weer haar voorraad dumpt, collega’s die me voorzien van allerlei zakjes, spontane enveloppen vol met zakjes. Overal komt het weg. Merendeel zijn vaak zakjes uit Nederlandse winkels, dus de Pickwicks, Appie’s, Jumbo en allerlei andere zakjes waar ik er soms al tientallen van bezit en die ik na controle weer in een grote zak gooi en waar ik knutselaars blij mee kan maken.

Vandaag was weer eens zo’n dag, collega Ypie die me regelmatig van nieuwe zakjes voorziet, kwam er weer aan met een broodzakje vol met zakjes. Nieuwe Kruidvat zakjes, daar kan ik anderen nog wel blij mee maken, wat Pickwick zakjes die ook reeds in mijn bezit zijn maar ook een Lord Nelson die voor mij er toch enigzins vreemd uit ziet. Dit weet ik niet en moet thuis maar even beter worden bekeken. En ja hoor hij is nieuw. 


Maar gelijk op het werk valt me ook al een ander zakje op, een Clipper zakje en deze kan ik gelijk nakijken op Catawiki. Heb ik deze al? Nee, dit is ook een nieuwe. En zo wordt een gewone woensdag die niet zo leuk is wegens ziekte van mijn hondje toch ook weer enigzins bijzonder en wie weet gaat deze dag wel de boeken in als een van de beste van de laatste 2 jaar. Later meer.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =