Dinsdagavond toch even theezakjes tijd

Enkele weken geleden kwam ik via via een theezakje tegen van de Regiobank. Waarschijnlijk een marketing product voor hun klanten. Met een kleine 47 000 verschillende zakjes in mijn verzameling is dit natuurlijk een zakje die ik kost wat het kost in mijn verzameling wil opnemen.  Leek me niet zo heel moeilijk, ken namelijk wel iemand die er werkt.

Maar feestje ging niet door, na enkele dagen kreeg ik een melding dat het niet ging lukken, zakjes waren niet op hun kantoor aanwezig en ook onbekend. Jammer maar helaas, ik zou andere bronnen moeten aanboren.

Dus wat rondkijken en eens zien wie me verder kon helpen. Helaas ontbrak het mij aan tijd om hier echt even tijd aan te besteden. De T-Post van februari moest klaar en op tijd bij iedereen in de mailbox liggen, er waren nog een aantal ruilingen die afgehandeld moesten worden en privé waren er ook een aantal verplichtingen en uitjes. Maar uit mijn gedachten was het zeer zeker niet.

Vanavond na het eten nog even rondje wandelen, want na een hele dag kantoor heb je toch wel wat frisse lucht nodig. Daarna zit in de planning om met een super mooi boek op de bank te gaan, kon gisteravond amper stoppen met lezen en moet en zal vanavond weer verder gaan. Maar bij thuiskomst zie ik nog een envelop in de brievenbus. Aangezien de post al is geweest, ga ik maar vanuit dat dit reclame is.

Maar de adressering maakt me opslag alert, voor Maria, van Geert. Nu ken ik wel meer mensen die Geert heten, maar dit kan er waarschijnlijk maar 1 zijn. Wouw, ondanks eerder bericht dat hij me niet kon helpen, is het toch gelukt. Het theezakje van de Regiobank. Hier ben ik dus weer heel erg blij mee. Dit is weer zo’n zakje die je amper tegen zult komen, maar die me weer een stap dichterbij de 50 000 zal brengen. 

Geert, je bent een kanjer! Thanks!

 

Please follow and like us:

2 thoughts on “Dinsdagavond toch even theezakjes tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − twee =