Avondje blues

Wat doe je op een goeie zaterdagavond? Dan ga je met 3 vriendinnen naar Spijkerboor. Nu zal het merendeel denken, waar ligt in vredesnaam Spijkerboor. Nou dat ligt dik 20 minuten van mijn woonplaats, ergens in the Middle of nowhere, tussen Hoogezand en Zuidlaren.

Wat gaan we daar doen, daar gaan we hopelijk genieten van een avondje onvervalste blues met de band Blues Avenue. Nu heb ik deze band al meerdere keren gezien en weet wat ze kunnen, maar voor de 3 vriendinnen die ik bij me had, waren ze totaal nieuw. Maar blijkbaar hebben ze toch zoveel vertrouwen in mijn muziekkeuze dat ze maar wat graag mee wilden gaan.

 

Even na negenen zijn we in Spijkerboor en dompelen we ons onder in café t’Keerpunt, in een heerlijk ouderwets aandoende huiskamer café is het reeds gezellig druk en wat mij betreft kan het beginnen. Wat is het dan heerlijk om te zien, de vriendinnen die zowel band als locatie niet kennen, zijn binnen no time helemaal in de ban van de band en genieten van elke minuut. Voor we het weten kondigen ze al hun laatste nummer aan, de klok van 12 heeft dan al geslagen. Maar wat een heerlijke avond hebben we daar gehad, prima muziek, heerlijke sfeer en lekker biertje. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + vijftien =