Ruilen van theezakjes

Met een zekere regelmaat komen er theezakjes op Facebook te staan met een oproepje of iemand wil ruilen. Een paar maanden terug zag ik weer eens zo’n oproepje met hele leuke zakjes. Gaf aan dat ik graag wilde ruilen en stuurde gelijk een mail richting deze persoon met allerlei bijzondere zakjes, waarvan ik 100% zeker wist, dat zij deze niet kon bezitten.

Het enige wat ik heb gezien, steeds weer verzoeken om te ruilen, maar op mijn mail is nimmer gereageerd. Fout mailadres? Beslist niet. 
 
Afgelopen week stond er weer een oproepje, dit keer uit Chili, had mijn twijfels of ik zou reageren, de ervaringen waren niet zo goed. Allerlei zakjes uitzoeken, heel veel klaarleggen en nooit meer iets horen. Toch maar een reactie geplaatst. Resultaat, noppe.
 
Het is toch een kleine moeite om te reageren dat je teveel reacties hebt ontvangen daardoor sommige verzamelaars in de wacht moet plaatsen of aangeven dat je niet wilt of kunt ruilen.
 
Gelukkig zijn dit maar 2 personen, daar staat tegenover, een totaal nieuwe dame die mij op internet heeft gevonden en die graag wilde ruilen maar zich afvroeg of iemand als mij met zo ontzettend veel zakjes nog wel iets bij haar als beginneling kon vinden. Zeer zeker dus, geen probleem 39 zakjes waren voor mij helemaal nieuw. 

4 thoughts on “Ruilen van theezakjes

  1. Het zijn voor mij ook geen onbekende personen hoor, maar ik denk personen die het niet allemaal kunnen behappen en dan gewoon niets meer van zich laten horen. Ik zet ook geen zakjes op FB met de mededeling dat ik wil ruilen, man moet er niet aandenken dat er 5 zouden reageren die willen ruilen, daar heb ik de tijd helemaal niet voor.

  2. Ja dat heb ik ook al eens gehad inderdaad! Vervelend, maar moet zelf ook oppassen dat dit mij niet gebeurd. Reageer meestal niet meteen op die mailtjes en vergeet het dan…
    Zakjes op FB zetten doe ik ook niet meer haha, heb dat een paar keer gedaan maar dan moet je met zoveel mensen in een keer ruilen dat het echt even teveel wordt.
    Nouja gewoon lekker doorruilen hihi

  3. Hahaha, ik ken het ook wel hoor, ben ook niet altijd even vlot, maar ga dan niet steeds anderen lekker maken met nieuwe zakjes en de vraag of men wil ruilen. Wanneer ik 1 jaar niet zou ruilen dan heb ik nog steeds wel werk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 7 =