4 gedachten over “Ruilen van theezakjes

  1. Het zijn voor mij ook geen onbekende personen hoor, maar ik denk personen die het niet allemaal kunnen behappen en dan gewoon niets meer van zich laten horen. Ik zet ook geen zakjes op FB met de mededeling dat ik wil ruilen, man moet er niet aandenken dat er 5 zouden reageren die willen ruilen, daar heb ik de tijd helemaal niet voor.

  2. Ja dat heb ik ook al eens gehad inderdaad! Vervelend, maar moet zelf ook oppassen dat dit mij niet gebeurd. Reageer meestal niet meteen op die mailtjes en vergeet het dan…
    Zakjes op FB zetten doe ik ook niet meer haha, heb dat een paar keer gedaan maar dan moet je met zoveel mensen in een keer ruilen dat het echt even teveel wordt.
    Nouja gewoon lekker doorruilen hihi

  3. Hahaha, ik ken het ook wel hoor, ben ook niet altijd even vlot, maar ga dan niet steeds anderen lekker maken met nieuwe zakjes en de vraag of men wil ruilen. Wanneer ik 1 jaar niet zou ruilen dan heb ik nog steeds wel werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *