4 gedachten over “Hessel en Tsjikke bedankt!

 1. Hallo Maria,
  Leuk zakje hoor! Misschien kan ik die nog eens met je ruilen. Ja, bakken, daar komt bij mij ook niet zoveel van.Mijn meiden maakten vaak cupcakes, mss ook een idee voor jou. Je kunt ze zo mooi versieren. en je kunt ook hartige cupcakes maken. Groetjes en fijne dag! Marga

 2. Hoi Maria,
  Wat een leuk zakje, is het ook te ruil?

  En ja wat het bakken betreft dat snap ik helemaal. Ook wij bakken niet zo veel meer al lijkt het op fb wel eens anders. Toen onze jongens nog thuis waren werd er ook bij ons bijna iedere week wel wat gebakken. De heren vonden het zelf nl ook leuk om te doen. Maar om nu iedere week voor ons tweetjes iets te bakken zoals een hele taart is wat veel van het goede want een hele taart komt niet in het weekend op dus het gevolg is dat we er bijna de hele week van eten.
  Maar zoals Marga hierboven voorstelt is het maken van cupcakes misschien wel iets voor je. Of zoiets als die roosjes die ik op fb had gezet daar heb je zelfs geen bakblik voor nodig. Kan zo op je bakplaat van je oven.
  Maar kom maar snel een keer deze kant op dan gaan wij voor je bakken :-).
  Groetjes, Maddy

 3. Komt helemaal goed, ergens in 2016 moet het lukken om jullie kant op te komen. Incl dit zakje. Zoals je weet komt de beurs in Rijsbergen eigenlijk voor mij op een verkeerde dag. Denk dat er wel meer moeilijk zitten zo in het weekend van Pinksteren. Maar komen doen we zeer zeker, we zullen Stavenisse laten beven.

 4. Ik ga wel voor de komkommer hapjes, preitaarten en andere gezonde dingen. Cupcakes, hmmmmm maar ik waag me maar niet aan het bakken ervan. Je kent de uitdrukking toch, elk pondje……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *