Hessel en Tsjikke bedankt!

Vandaag weer leuke nieuwe zakjes gekregen uit Zwitserland. Gelijk een goeie deal gesloten, want de zo goed als nieuwe Tupperware Taartdoos er voor terug gegeven. De tijd van taarten bakken ligt een beetje achter me, tijdgebrek is hier denk ik wel een van de grootste oorzaken van. Maar misschien ook het missen van mijn ouders. Lang geleden was het vaste prik op zaterdagmiddag, gingen ze eerst even naar de markt in Sappemeer, vis, kaas en groente kopen en dan terug langs mijn toenmalige woning wetende dat daar op zaterdag vaak wat lekkers werd gebakken. Appeltaarten, boterkoeken, cake, kwarktaarten en allerlei andere zaken werden door mij gebakken. Maar tijden veranderen, het grote gezin is niet meer, mijn ouders zijn al jaren overleden en de lol van het bakken is ook wel enigzins verdwenen. Het is zelfs zo erg, dat er in mijn huis geen bakblikken meer aanwezig zijn. Misschien moet ik toch eens langs de Action en een goedkoop cakeblik kopen en weer eens iets bakken. Geen taarten meer want de taartdoos is niet meer en om nu gelijk een complete taart naar binnen te werken. Nee dankje. Misschien kan ik beter tegen Hessel en Tsjikke zeggen, ik kom wel eens langs om een van jullie taarten te proeven. In elk geval heel erg bedankt voor de doosjes thee en succes met jullie bakactiviteiten.

 

4 thoughts on “Hessel en Tsjikke bedankt!

 1. Hallo Maria,
  Leuk zakje hoor! Misschien kan ik die nog eens met je ruilen. Ja, bakken, daar komt bij mij ook niet zoveel van.Mijn meiden maakten vaak cupcakes, mss ook een idee voor jou. Je kunt ze zo mooi versieren. en je kunt ook hartige cupcakes maken. Groetjes en fijne dag! Marga

 2. Hoi Maria,
  Wat een leuk zakje, is het ook te ruil?

  En ja wat het bakken betreft dat snap ik helemaal. Ook wij bakken niet zo veel meer al lijkt het op fb wel eens anders. Toen onze jongens nog thuis waren werd er ook bij ons bijna iedere week wel wat gebakken. De heren vonden het zelf nl ook leuk om te doen. Maar om nu iedere week voor ons tweetjes iets te bakken zoals een hele taart is wat veel van het goede want een hele taart komt niet in het weekend op dus het gevolg is dat we er bijna de hele week van eten.
  Maar zoals Marga hierboven voorstelt is het maken van cupcakes misschien wel iets voor je. Of zoiets als die roosjes die ik op fb had gezet daar heb je zelfs geen bakblik voor nodig. Kan zo op je bakplaat van je oven.
  Maar kom maar snel een keer deze kant op dan gaan wij voor je bakken :-).
  Groetjes, Maddy

 3. Komt helemaal goed, ergens in 2016 moet het lukken om jullie kant op te komen. Incl dit zakje. Zoals je weet komt de beurs in Rijsbergen eigenlijk voor mij op een verkeerde dag. Denk dat er wel meer moeilijk zitten zo in het weekend van Pinksteren. Maar komen doen we zeer zeker, we zullen Stavenisse laten beven.

 4. Ik ga wel voor de komkommer hapjes, preitaarten en andere gezonde dingen. Cupcakes, hmmmmm maar ik waag me maar niet aan het bakken ervan. Je kent de uitdrukking toch, elk pondje……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 5 =