3 gedachten over “Zondag…. tea time

  1. Hallo Maria,
    Herkenbaar allemaal. Mijn theezakjes zijn ook nog niet allemaal geordend en 'weggestoken'.Ik ben mijn mappen aan het 'stickeren', om beter te kunnen zien wat er in zit, ze herkenbaar maken. Ik heb meer hobby's, eigenlijk te veel en denk wel eens'waar ben ik aan begonnen?' En toch, nieuwe theezakjes erbij, het blijft leuk!

  2. Dames, het is een heerlijk weekend geweest, moest even bijtanken en niet te veel op de planning hebben staan, dus lekker wat aanklooien in de verzameling. De geruilde zakjes kan ik meestal wel verwerken maar de rest (je weet wat ik bedoel Maddy) dat lukt me nooit. Heb alles heel bewust even op de "Hold" gezet. Heb zoveel ontzettend veel liggen wat ik na moet kijken en verwerken. Dus even niet de grens over en veel nieuwe kopen, dat komt tzt wel weer, eerst dit maar aan de kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *