Zondag…. tea time

Eindelijk is er weer eens een zondag waarop ik lekker kan genieten van mijn theezakjesverzameling. Er liggen hier weer vrachten nieuwe zakjes die weggestoken kunnen worden in de mappen en natuurlijk heel veel dozen, mappen en tassen vol met zakjes welke alle maar gesorteerd moeten worden. Wanneer ik er naar kijk dan bekruipt mij een gevoel van wanhoop, want hier kom ik nooit door. Om alle geruilde zakjes te verwerken daar heb ik amper de tijd voor, laat staan om een complete verzameling te verwerken. 
Gelukkig heb ik geen last van obsessies dat dit binnen een maand verwerkt moet zijn, dit zou wel eens een meer jaren project kunnen worden. Is dit erg? Nee hoor totaal niet, het is een hobby en niemand verplicht me om dit binnen een bepaald termijn op orde te moeten hebben.

Ondanks heel veel nieuwe zakjes die hier liggen, had ik vandaag even geen zin in de nieuwe zakjes, dus lekker een tas vol ongesorteerde zakjes op tafel gegooid. Wat zit er in? In elk geval 1 missend exemplaar van Darlington, heel veel russische zakjes, mega veel Gresik, dat wordt dus een leuke klus, want Gresik heeft wel heel veel verschillende zakjes van 1 smaak, oude Twinings (das nog meer zoek werk), oude Vivo, Hema en Pickwick zakjes, ook leuke nakijk klus en heel veel Chinese zakjes. En laat ik daar nu zo blij mee zijn. Weer onbekende hotel zakjes, och wat kan een mens toch gelukkig zijn op een sombere en grijze zondag.

 

3 thoughts on “Zondag…. tea time

  1. Hallo Maria,
    Herkenbaar allemaal. Mijn theezakjes zijn ook nog niet allemaal geordend en 'weggestoken'.Ik ben mijn mappen aan het 'stickeren', om beter te kunnen zien wat er in zit, ze herkenbaar maken. Ik heb meer hobby's, eigenlijk te veel en denk wel eens'waar ben ik aan begonnen?' En toch, nieuwe theezakjes erbij, het blijft leuk!

  2. Dames, het is een heerlijk weekend geweest, moest even bijtanken en niet te veel op de planning hebben staan, dus lekker wat aanklooien in de verzameling. De geruilde zakjes kan ik meestal wel verwerken maar de rest (je weet wat ik bedoel Maddy) dat lukt me nooit. Heb alles heel bewust even op de "Hold" gezet. Heb zoveel ontzettend veel liggen wat ik na moet kijken en verwerken. Dus even niet de grens over en veel nieuwe kopen, dat komt tzt wel weer, eerst dit maar aan de kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =