Thee Beurzen Tips

Glenn RIP

Muziek, het is zo ontzettend belangrijk in mijn leven. Door de jaren heen zijn er verschillende stijlen door mij bewonderd, sommige maken maar een korte periode in je leven daar deel van uit, maar andere blijven altijd hangen. Een van de bands die altijd heel dicht bij me is blijven staan: de Eagles. Elk jaar staat er wel een van hun nummers in mijn bijdrage aan de Top 2000. Draai ik met een zekere regelmaat een cd van hun of bekijk een van hun dvd’s. Ze zijn ook de enige groep waarvan ik de lp’s allemaal heb moeten vervangen door een cd. De lp’s waren niet meer te draaien, ze waren letterlijk grijs gedraaid.
En dan word je wakker en voordat je je warme bed verlaat, luister je nog even naar het laatste nieuws op de radio. Het nieuws als wat we gewend zijn de laatste maanden met 1 verschil, Glenn Frey is dood. Het einde van een periode, nooit meer de echte Eagles. Maar een positief iets, hij laat ontzettend veel mooie muziek na.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 15 =